Lugnetvägen 41 A & B

Lugnetvägen 41 A & B

Slutpris

9 000 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Lugnetvägen 41 A & B


Slutpris
9 000 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Fantastisk investeringsmöjlighet i lantlig idyll!

Unikt tillfälle att förvärva denna stora fastighet med två hus, maskinhall om 170 m², pool, potentiella avstyckningsmöjligheter samt en generös åkermark som kan göras om till hästhage.

Belägen i Västerhaninges lantliga idyll, omgiven av fantastisk natur och djupa skogar, samtidigt som goda kommunikationer och serviceutbud ligger inom ett par km räckhåll. Längs med fastigheten löper en travbana som bjuder in till möjligheterna att skapa en egen hästgård.

På fastigheten finns två moderna hus om 160 m² respektive 110 m² med 65 m² biarea, som passar utmärkt för ett generationsboende alternativt hyra ut det ena huset och avnjuta låga levnadskostnader. Båda husen håller hög standard med stilren inredning och välplanerade ytor med många sovrum. De öppna planlösningarna skapar naturliga mingelutrymmen och sociala ytor, såväl inomhus som utomhus. Det som enar de båda husen är den fantastiska trädgårdstomten med vackra vyer, plana gräsytor, trädgårdsland och inte minst poolen där man kan svalka sig sommartid.

Här finns även en stor ekonomibyggnad som kan vara en både praktisk och nödvändigt utrymme för den som bedriver egen verksamhet.

Fastigheten har med sina dryga 38 000 m² enorm potential och eventuella avstyckningar till mindre villatomter kan vara möjligt.

Varmt välkomna med ert intresse till detta drömboende och sällsynta investeringschans!


Boarea/biarea
270/65 kvm
Driftkostnad
80 194 kr/år
Tomtarea
3.8211 ha
Rum
12 rum (8 sovrum)
Fastigh.bet
HANINGE SÅGEN 1:21
Objekttyp
Gård
Såld
2018-11-28

Mäklarhuset Haninge

Denna gård på Lugnetvägen såldes av oss 2018-11-28. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Lugnetvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.