Släps Högåsväg 10 / Billdal / Kungsbacka

Slutpris
3 295 000 kr
Boarea/biarea
69/52 kvm
Driftkostnad
36 942 kr/år
Rum
4 rum
Såld
2019-02-05
Bostaden är såld!

Denna villa på släps högåsväg såldes av oss 2019-02-05.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av släps högåsväg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en vacker trädgårds- och naturtomt med lugnt och soligt läge ligger detta mycket trivsamma hus i Billdal.

Bostaden är fördelad över ett ljust och rymligt kök som renoverats med moderna vitvaror samt granitskiva. Här finns det gott om plats för ett stort köksbord invid fönster mot den omgivande naturen. Via köket tar vi oss ut på den fina träaltanen i soligt läge med rogivande utsikt över ängarna. På entréplan finner vi även två stycken fina sovrum med platsbyggd förvaring för kläder och linnen och en gästtoalett praktiskt belägen i hallen. Vardagsrummet rymmer en härlig soffgrupp och har mycket fönster för fint ljusinsläpp. Här finns även en vacker, öppen spis som sprider både värme och en härlig känsla.
På källarplan erbjuds ett stort allrum som kan agera som sovrum eller ett utmärkt rum för en hemmabio. Här finns även ett rymligt badrum renoverat 2008 med en stor duschhörna i glas samt tvättavdelning med praktisk arbetsbänk. Förvaring erbjuds i ett rymligt förråd.

Här bor ni omgivna av en fantastisk miljö med cykelavstånd till hav och salta bad, skola, barnomsorg och ett brett serviceutbud på Kungsporten samt något mindre men mycket trivsamma Kullaviks centrum. Skolbussen kör barnen till Kullaviksskolan vilket gör vardagslivet bekvämt.

Detta är en boendemiljö för er som värdesätter livet på landet, men som ändå vill bo nära kommunikationer, stan och dess bekvämligheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration