Studentvägen 87

Studentvägen 87

Slutpris

1 630 000 kr


Porsön— Luleå

Studentvägen 87


Slutpris
1 630 000 kr

Porsön— Luleå

Karaktärsfullt radhus i naturnära och sjönära läge

Välkommen in till mycket välvårdat radhus anno 1976! Huset står på en liten och lättskött tomt i söderläge med välskött gräsmatta, uteplats med markis och uteförråd. Bostaden är så gullig och hemtrevlig med fina originalgolv och tapeter där du knappt kan se slitage och skavanker, här har man tassat fram och varit rädd om sitt fina hus. Endast en ägare som bott här och på ålderns höst har en del förbättringar gjorts som byggt om WC för mer plats samt badrum med dusch i stället för badkar. Ett par takkupefönster är utbytta. Fjärrvärme drogs in 2004. Köksluckor har gjorts om på 90-tal och någon tapet genom åren men i det stora hela så är det i väldigt fint originalskick. Det är bara att flytta in, så välhållet är det, kanske 70-tal är precis det du söker!
Barnrikt bostadsområde på Porsösundet med många grönområden att leka och härja på samt flera lekplatser, bollplan mm. Bra med gång- och cykelvägar till dagis, skolor och affär. Täta bussförbindelser med stan pga många stora arbetsplatser som Luleå Universitet, Aurorumområdet mm. Mycket prisvärt boende med låga driftskostnader.


Boarea/biarea
115/4 kvm
Driftkostnad
30 072 kr/år
Tomtarea
161 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-09-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.