Guöviks byväg 14

Guöviks byväg 14

Slutpris

3 800 000 kr


Guövik— Trensum— Karlshamn

Guöviks byväg 14


Slutpris
3 800 000 kr

Guövik— Trensum— Karlshamn

2-plans villa i Guövik!

Endast ett stenkast från havet och båthamnen finner vi denna inbjudande villa i Guövik! Ett Eksjöhus uppfört 2007 med karakteristisk liggande panel på entrèplan och stående på övre plan. Vardagsrum och matsal med fönster på tre håll för maximalt ljusinsläpp. Tre sovrum och allrum på övre plan. Stort garage för den bilintresserade på 38 kvm. Stensatt uteplats på baksidan, din egna oas i västerläge. Balkong både på fram och baksida. Drömmer du om ett boende med hög standard, stora ytor, på en naturskön plats, i hjärtat av Karlshamns skärgård, är denna fastighet vad du letar efter! Överlåtelsebesiktning, energideklaration och indikativ radonmätning är beställd. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
180/38 kvm
Driftkostnad
37 263 kr/år
Tomtarea
1 023 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-06-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.