Täppgatan 6

Täppgatan 6

Slutpris

1 575 000 kr


Ovangårdarna— Säter

Täppgatan 6


Slutpris
1 575 000 kr

Ovangårdarna— Säter

Säter - Täppgatan 6

Välkommen till Täppgatan 6 i det populära området Ovangårdarna i Säter! Detta är ett funkishus som har stora möjligheter att anpassas till många olika livsstilar! Huset ligger högst upp i lugna Ovangårdarna och har skogen på baksidan. För den som vill bo lugnt och insynsskyddat är detta perfekt. Närheten till skogen erbjuder en direkt möjlighet att njuta av naturen vare sig man vill promenera, plocka bär eller gå ut med hunden. Den som tycker om att motionera kan glädja sig åt att det ligger ett elljusspår två minuters promenad från huset där man på vintern även kan åka skidor eller pulka. I trädgården finns det äppelträd, plommonträd och rabarber. Baksidan är på sommaren en lummig oas med blommande jasminbuskar, syren och klätterhortensia. På framsidan av huset finns även en egen liten skog, perfekt för den som t.ex. är intresserad av kojbyggen. Utvändigt finns dessutom två friggebodar och ett garage med snickardel och plats för en bil.
En fördel med området är också närheten till affärer, skola, förskolor, idrottsplan och givetvis sjön Ljustern! Vare sig du färdas med bil, cykel eller till fots.


Boarea/biarea
166/71 kvm
Driftkostnad
32 690 kr/år
Tomtarea
1 030 kvm
Rum
6 rum (0 sovrum)
Såld
2016-05-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.