Ståhls Väg 27 / Furuvik / Gävle

Charmfull villa nära havet i Furuvik!

Slutpris
2 310 000 kr
Boarea
109 kvm
Driftkostnad
35 220 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-02-18
Bostaden är såld!

Denna villa på ståhls väg såldes av oss 2019-02-18. Se alla våra försäljningar i Furuvik samt även på ståhls väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av ståhls väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ta chansen att bo i en charmig villa med dubbelgarage i barnvänligt område nära havet i härliga Furuvik!

Entréplanet erbjuder kök med bardisk, matplats, smart skafferi och öppen planlösning mot vardagsrum med synlig murstock som ger karaktär. Nytt helkaklat badrum från 2017 med stereohandfat och djungeldusch!

Övre plan med två stora sovrum varav master bedroom med walk-in-closet, charmiga brädgolv och öppen spis som höjer mysfaktorn! Övre hall med ett härligt ljusinsläpp som blir en perfekt arbets- eller läshörna !

Stor tomt mot lugnt skogsparti och nybyggd terrass under tak från 2017. Härlig gammaldags trädgård som erbjuder god skörd av både frukter och bär. Stort dubbelgarage och äldre uthuslänga på tomten.

Ny luft/luftvärmepump installerad 2017 samt ny el och ny elcentral från samma år.

Promenadavstånd till Furuviksparken och till badplats vid Trösken. Utmärkta kommunikationer med goda pendlingsmöjligheter till både Gävle, Uppsala och Stockholm.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration