Brynäsgatan 71

Brynäsgatan 71

Slutpris

1 320 000 kr


Brynäs— Gävle

Brynäsgatan 71


Slutpris
1 320 000 kr

Brynäs— Gävle

Välplanerad 2:a i markplan med stor altan!

Välkommen till en välplanerad 2:a i gavelläge med öppen planlösning och altan under tak i markplan! Ljust och trivsamt med genomgående planlösning med ljusinsläpp från fönster i 2 väderstreck.

Bostadens 62 kvadratmeter fördelar sig på en rymlig hall, stort förråd/klädkammare, rymligt sovrum samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har ett stort badrum som är förberedd för tvättmaskin. Från vardagsrummet nås bostadens stora altan och trevliga grönytor.

I HSB Brf Herrgårdshagen bor ni i en stor förening där föreningens medlemmar kan nyttja grillplats, lekplatser, gästlägenhet, bytesbibliotek, gym med bastu samt kvarterslokal och tvättstugor. Intill föreningens område finns även tennis- och fotbollsplan. Föreningen har flertalet p-platser samt garageplatser.

Inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, bostadsrättstillägg samt tv- och bredband via Telenor. Föreningen har individuell mätning av el. BRF utvecklar och underhåller byggnaderna mycket bra - tex installerades solceller 2020.

I området finns fina lekplatser och promenadstråk i skog & natur med havet på gångavstånd. Här bor ni granne med naturreservatet T-udden som har fina vandringsleder, fiskeplatser samt grill- och rastplatser.

Kollektivtrafik utanför dörren, med en av Gävles stamlinjer med täta avgångar. Ni tar er även smidigt in till stan med cykel eller till fots. På kort gångavstånd har ni Fjällbackens köpcentrum med välsorterad matbutik med generösa öppettider, apotek, pizzeria och gym. I närområdet finns även skola och förskola.

Välkommen att boka din visningstid!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 968 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2022-01-13

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Brynäsgatan såldes av oss 2022-01-13. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Brynäsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.