Parkvägen 15 / Villastan / Vallbacken / Gävle

Villastan / Vallbacken - ca 200 kvm familjevilla eller flerfamiljshus

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
192/101 kvm
Driftkostnad
52 753 kr/år
Totalareal
1 549 kvm
Rum
8 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-05-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Parkvägen såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Parkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Villastan / Vallbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till möjligheternas hus - beläget på trädgårdstomt i skärningen mellan Villastan & Vallbacken. Med 2 öppna spisar och många rum erbjuder villan goda möjligheter att disponeras efter just ditt behov. Villan omfattar 192 kvm boyta plus källarplan om 101 kvm plus en stor vind erbjuder villan alla möjligheter till utveckling för just dina bostadsbehov.

Missa inte garaget med plats för 3-5 bilar - en oväntad möjlighet och troligen ett av centrala Gävles största privata garage.

Fortsätt att utveckla villan till en riktigt stor familjebostad eller 2 hyreslägenheter och varför inte undersöka möjligheten att inreda vinden som tex sällskapsrum/biljardrum. Villan kan passa perfekt som generationsboende. Källarplanet med genomgående klinkergolv har tidigare använts som företagardel/mottagning och kan såklart ändras till lyxigt spa med bastu och hemmagym.

Fjärrvärme ger bra uppvärmningskostnader.

Villan ägs idag via aktiebolag vilket möjliggöröverlåtelse av fastigheten genom köp av hela bolaget.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration