Styrmansgatan 8 / Brynäs / Gävle

Ljus och kvadratsmart etta på 45,5 kvm med inglasad balkong!

Slutpris
880 000 kr
Boarea
45,5 kvm
Avgift
2 567 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-04-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Styrmansgatan såldes av oss 2019-04-05. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Styrmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

När du kliver över tröskeln och in denna etta möts du av en ljus och kvadratsmart lägenhet med stora sällskapsytor och vackert ljusinsläpp.

Lägenheten består av ett lättmöblerat och rymligt allrum, som inrymmer plats för både soffa och säng. Här hittar du även ett stort kök med bra arbetsytor och ett fräscht badrum med egen tvättmaskin.

I Brf Styrmannen bor du i en stabil och välskött förening med stort utbud av gemensamma aktiviteter samt en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat bastu, en trevlig och välskött innergård samt tvättstuga till sina medlemmar.

På lugna Styrmansgatan omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. Ett stenkast från lägenheter har du tillgång till bekvämligheter såsom matbutik, restauranger, apotek, hälsocentral och gym, och till Gävle centrum och centralstation är det endast några minuters färdväg med cykel, buss eller bil.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration