Tullbomsgatan 24

Tullbomsgatan 24

Slutpris

5 375 000 kr


Söder— Gävle

Tullbomsgatan 24


Slutpris
5 375 000 kr

Söder— Gävle

Modernt & stilfullt atriumhus om 178 kvm i Gamla Gefle

Välkommen till ett modernt & stilfullt atriumhus om 178 kvm i Gamla Gefle. Tröttnat på att klippa gräs och sköta buskar och rabatter ? Då är det här huset för dej !

Ta chansen att förvärva ett välskött och hantverksmässigt välrenoverat atriumhus om 4-5 rum med en kringbyggd och insynsskyddad innergård om cirka 150 kvm som kombinerar villaboendets alla fördelar med minsta möjliga insats av trädgårdsarbete. Och tänk på alla härliga möjligheter till långa somrar runt grillen.

Huset är beläget i skärningen mellan Gamla Gefles kulturmiljö och Söders möjligheter till shopping & nöje - ett utpräglat cityboende med villalivets alla fördelar. Invid entré till huset så kliver man rakt in i en umgängesdel i öppen planslösning med generöst vardagsrum, matplats och ett underbart kök med en generös köksö som medelpunkt - hela planet inbjuder till umgänge i både fest & vardag med familj & vänner.

En halvtrappa ner ligger klädvårdsrummet med maskiner i arbetshöjd och bra arbetsytor - ytterligare en halvtrappa ner ligger sovrum 3 med egen entré & WC - perfekt tonårsrum, generationsboende eller för uthyrning.

Övre planet är familjeplanet - master bedroom och sovrum 2 som inretts som dressing room, möblerbar hall som passar fint som arbetsrum, och till sist ett nybyggt & sobert helkaklat badrum . Master bedroom kan delas till 2 barnrum.

Fjärrvärme och golvvärme i sällskapsdel och kök är både komfortabelt och kostnadsefektivt. Garage med fjärrstyrd port ger bekvämlighet. Huset är välrenoverat och moderniserat under senare år vilket ger minsta behov av renovering under överskådlig tid. Besiktning är genomförd med tillhörande dolda-fel-försäkring vilket skapar trygghet för köparen.


Boarea
178 kvm
Driftkostnad
38 845 kr/år
Tomtarea
331 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-06-14

Mäklarhuset Västerås

Denna atriumhus på Tullbomsgatan såldes av oss 2018-06-14. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Tullbomsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.