Kycklingevägen 3

Kycklingevägen 3

Slutpris

2 750 000 kr


Valbo— Gävle

Kycklingevägen 3


Slutpris
2 750 000 kr

Valbo— Gävle

Härlig retropärla i Valbo

Välkommen till en retropärla i Valbo. En bra enplansvilla i i god kondition, belägen ett stenkast från Åbyvallen. Utmärkt familjevilla med härliga umgängesytor och 4-5 möjliga sovrum plus inredd källare och vidbyggt garage. Ta chansen att förfina retrokänslan med en varsam renovering eller uppdatera villan med moderna detaljer som möter retro i bra harmoni. Fin trädgårdssida med stensatt terrass erbjuder eftermiddags- & kvällssol och är perfekt för både umgänge med grillkvällar och skön avkoppling.

Entréplanet med 35 kvm vinkelbyggt vardagsrum ger plats för både soffgrupp och matplats. Parallellkök med bardisk och matplats invid fönster. 3-4 sovrum och badrum ger plats för en stor familj.

Källarplanet erbjuder en härlig och generös gillestuga för bästa vardagsumgänge för familjen eller en zon för barn & ungdomar att pyssla med sina intressen - eller kanske familjens framtida biorum. Missa inte den öppna spisen och tegelväggen. Bästa möjligheter att utveckla nuvarande bastu och kringliggande ytor till Spa. Stort gästrum eller tonåringens sovrum. Och stor tvättstuga samt verkstad/förråd med anslutning till det vidbyggda garaget.

Villan har på senare år fått nya fönster samt fiber installerat.

Perfekt läge där du når både förskola och grundskola via cykelbana på tryggt avstånd från trafikerade vägar. Promenadavstånd till Åbyvallen som erbjuder både fotbollsplaner, upplysta motionsspår och skidspår.

Besiktning genomförs sista veckan i mars och protokoll presenteras på visningar.

Välkommen att boka visningstid !


Boarea/biarea
112/145 kvm
Driftkostnad
27 000 kr/år
Tomtarea
877 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-04-07

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Kycklingevägen såldes av oss 2019-04-07. Se alla våra försäljningar i Valbo samt även på Kycklingevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.