Bunge Ducker 124

Bunge Ducker 124

Slutpris

1 475 000 kr


Norra Gotland— Fårösund— Gotland

Bunge Ducker 124


Slutpris
1 475 000 kr

Norra Gotland— Fårösund— Gotland

Charmigt 1,5-planshus i Bunge

Ett charmigt och karaktärsfullt hus beläget på en stor, vacker och rogivande trädgårdstomt. Här finns allt som behövs för att verkligen trivas! Två huskroppar har via ett mellanbygge vävts samman till en enhet.

I köket har man lyckats bevara den äldre charmen kombinerat med modernt och funktionellt, den gamla vedspisen finns kvar och ryms tillsammans med spishällen under en stor dekorativ fläktkåpa. I vardagsrummet finns en imponerande öppen spis samt ett vackert vitmålat trägolv. Övervåningen är inredd som sovloft och har vitmålat snedtak med öppet upp i nock med synliga takbjälkar.

Den stora tomten ligger väl skyddad från vägen bakom uppvuxna grönskande träd och buskar. På huset baksida finns en rofylld trälagd uteplats med en fin vy över den vackra trädgården och öppna fält. I stugan på tomten finns möjlighet att ta emot övernattande gäster sommartid där man inrett ett mysigt sommarrum. För den odlingsintresserade finns gott om utrymme för egna odlingar både på tomten och i växthuset.

Fastigheten har ett attraktivt läge med sin närheten till Fårö, Bungenäs och Fårösunds samhälle där det finns livsmedelsaffär, bank, skola, restauranger, caféer, idrottsaktiviteter mm.


Boarea
55 kvm
Tomtarea
6 768 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-03-15

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Bunge Ducker såldes av oss 2019-03-15. Se alla våra försäljningar i Fårösund samt även på Bunge Ducker.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.