Mästerby Ajmunds 625 / Mästerby - Västra Gotland / Gotlands tofta / Gotland

Bostadshus med ekonomibyggnader, skog och åker

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
202 kvm
Driftkostnad
27 491 kr/år
Rum
5 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
Gotland Mästerby Ajmunds 1:28, Ajmunds 1:18 och Ammor 1:8
Objekttyp
Gård
Totalareal
21,3 ha
Såld
2017-10-17
Bostaden är såld!

Denna gård på Mästerby Ajmunds såldes av oss 2017-10-17. Se alla våra försäljningar i Gotlands tofta samt även på Mästerby Ajmunds

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mästerby - Västra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vinkelbyggt rödmålat bostadshus med vita knutar på vacker lätt kuperad trädgårdstomt. Bostadshuset har genomgått total renovering med rymliga ytor där interiören oftast består av vitmålad träpanel. Totalt finns tre eldstäder som alla fungerar och ger både värme och mysfaktor. Köket är stort i avskalad med smakfull stil med vit skåpinredning, bänkskivor och golv av kalksten och därtill ett stort skafferi. Fina sanitetsutrymmen på bägge våningsplanen samt rymliga sovrum. Entré sker via en amerikanskinspirerad altan under tak i östläge. Trädgården är vacker med flera små oaser för avkoppling samt sluttande grönytor ner mot Sudertingsån som rinner över tomten precis vid norra gränsen. Vidare finns ekonomibyggnader i form av lada med garage, verkstad och äldre stall samt därtill en vedbod med hönshus.

Fastigheten ligger precis vid Ajmunds bro, en plats som gjort avtryck i den gotländska historien. Valdemar Atterdag ville 1361 ta sig över bron mot Visby och drabbade här samman och slog ner gutarna.

I köpet ingår tre fastigheter som totalt omfattar knappa 22 ha med både åkermark och skog:
Mästerby Ajmunds 1:28 omfattar 6 115 m²
Mästerby Ajmunds 1:18 omfattar 140 590 m²
Mästerby Ammor 1:8 omfattar 70 551 m²

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn