Linde Kälder 905 / Linde - Södra Gotland / Hemse / Gotland

Välplanerad och rymlig villa i Linde!

Slutpris
1 755 000 kr
Boarea/biarea
152/146 kvm
Driftkostnad
37 620 kr/år
Totalareal
3 982 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Linde Kälder såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Hemse samt även på Linde Kälder

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Linde - Södra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Linde socken ligger denna rymliga och väldisponerade villa på en stor härlig trädgårdstomt. Fastigheten karaktäriseras av stora ytor såväl inomhus som utomhus. Här ryms den stora familjen då här finns fyra sovrum och två duschrum. Ovanvåningen består av ett stort allrum över hela våningsplanet och skulle kunna utgöra ett perfekt tonårsboende då det är egen ingång via utvändig trappa. Trevligt kök med öppen spis intill matplatsen som vetter mot altanen.

Den vackra grönskande trädgården med stora gräsytor, buskar och träd erbjuder gott om plats för lek, spel och utefika. Den inbjudande altanen under tak som löper längs med hela baksidan ger skön skugga varma dagar och skydd mot kvällsdagg under de långa grillkvällarna. Fastigheten gränsar i norr och väster till naturreservatet Sandarve Kulle med fina promenadstigar och utgörs närmast tomtgränsen av ett änge med halvöppen betesmark.

Linde ligger knappt 8 km norr om Hemse där det mesta i serviceväg finns att önska. Ett trevligt utflyktsmål i närheten är Lindeberget med flera fornborgar och en magnifik utsikt över bygden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.