Klinte Loggarve 125 / Klinte - Västra Gotland / Klintehamn / Gotland

Villa med ekonomibyggnader och stor tomt

Slutpris
2 015 000 kr
Boarea/biarea
125/36 kvm
Driftkostnad
30 078 kr/år
Tomtarea
11 237 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-11-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Klinte Loggarve såldes av oss 2017-11-17. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Klinte Loggarve

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klinte - Västra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1,5-plansvilla med dubbelgarage, drygt 1 ha mark samt ladugård med möjlighet till stall. Villan har byggts till och skapat en rymlig entré med klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare samt gott om plats för förvaring. Bottenvåningen har ett hemtrevligt kök med både elspis och vedspis under stor fläktkåpa öppet mot matrummet som har klinkergolv och utgång till trädgården. Även från vardagsrummet är det utgång ner till plattlagd och grusad uteplats längsmed hela södra fasaden. Vidare erbjuder bottenvåningen även ett sovrum med laminatgolv. Övervåning med två sovrum varav ett är öppet mot hallen samt badrum med badkar. Torr och oinredd källare med äldre bakugn.

Öppen trädgårdstomt med stora ytor och fruktträd samt grusad gårdsplan. Tomten är så pass stor att det ger möjlighet för djurhållning alternativt egen odling. Fin rödmålad ladugård med äldre stallinredning, förrådsmöjligheter och vidbyggt skärmtak med tre platser. Vidare finn s ett garage med två portar och ett pannrum från vilket det går en kulvert in till bostadshuset samt även en äldre gäststuga.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration