Klinte Loggarve 125

Klinte Loggarve 125

Slutpris

2 015 000 kr


Klinte - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

Klinte Loggarve 125


Slutpris
2 015 000 kr

Klinte - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

Villa med ekonomibyggnader och stor tomt

1,5-plansvilla med dubbelgarage, drygt 1 ha mark samt ladugård med möjlighet till stall. Villan har byggts till och skapat en rymlig entré med klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare samt gott om plats för förvaring. Bottenvåningen har ett hemtrevligt kök med både elspis och vedspis under stor fläktkåpa öppet mot matrummet som har klinkergolv och utgång till trädgården. Även från vardagsrummet är det utgång ner till plattlagd och grusad uteplats längsmed hela södra fasaden. Vidare erbjuder bottenvåningen även ett sovrum med laminatgolv. Övervåning med två sovrum varav ett är öppet mot hallen samt badrum med badkar. Torr och oinredd källare med äldre bakugn.

Öppen trädgårdstomt med stora ytor och fruktträd samt grusad gårdsplan. Tomten är så pass stor att det ger möjlighet för djurhållning alternativt egen odling. Fin rödmålad ladugård med äldre stallinredning, förrådsmöjligheter och vidbyggt skärmtak med tre platser. Vidare finn s ett garage med två portar och ett pannrum från vilket det går en kulvert in till bostadshuset samt även en äldre gäststuga.


Boarea/biarea
125/36 kvm
Driftkostnad
30 078 kr/år
Tomtarea
11 237 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-11-17

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Klinte Loggarve såldes av oss 2017-11-17. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Klinte Loggarve.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.