Humlegårdsvägen 24 / Visby - Länna / Visby / Gotland

1:a med stort kök och balkong!

Slutpris
1 485 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 334 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på humlegårdsvägen såldes av oss 2018-11-16. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på humlegårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Länna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna fina 1:A om 42 m² högst upp med utsikt över området.

Vardagsrummet har ett litet burspråk och utgång till en liten men mysig balkong i österläge. Trevligt kök med bra matplats och gott om skåp. Fräscht duschrum och en hall med plats för avhängning samt en klädkammare med genomtänkt inredning. Genomgående parkettgolv.

Bra och solid förening där stambyte är utfört 2003. Föreningen har även på senare år tilläggsisolerat fasader, utfört byte till säkerhetsdörrar, installerat fiber samt renoverat balkonger. Goda förrådsmöjligheter samt cykelförråd återfinns i källaren. Tvättstugan ligger i grannhuset, trapphus 18

Belägen i lugnt och centralt läge i Visby ca 10 minuters promenad både till Öster- och Södercentrum samt Visby innerstad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration