Persgatan 22

Persgatan 22

Slutpris

2 800 000 kr


visby - Smittenslund— Visby— Gotland

Persgatan 22


Slutpris
2 800 000 kr

visby - Smittenslund— Visby— Gotland

Enplansvilla på Smittenslund

Enplansvilla med källare på stor uppvuxen hörntomt. Entré via liten farstukvist och vidare in i hallen med parkettgolv, avhängningsmöjlighet och garderober. Köket har laminerade skåpluckor i ljus kulör och matplats invid fönster. Tillbyggnaden bakåt gör att det blir ett stort härligt vardagsrum med öppen spis och utgång till altanen som ligger skyddad i husets vinkel. Tre sovrum alla med parkettgolv varav ett tidigare varit del av vardagsrummet och nu avdelats med enkel vägg. Duschrum med plastmatta på golv och väggar. I källaren finns enklare tvättstuga, förråd och pannrum med Thermia värmepump (luft-vatten). Fastigheten har ett mycket bra läge i äldre lugnt villaområde i östra delen av Visby i det s.k. Smittenslund med gångavstånd både till Östercentrum och Skarphäll. Tomten är i dagsläget aningen vildvuxen och ligger angränsande till grönområde/park. Villan har vissa renoveringsbehov, bl.a. taket har läckage på södra sidan vilket behöver åtgärdas av en köpare.


Boarea/biarea
108/98 kvm
Driftkostnad
17 309 kr/år
Tomtarea
1 278 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-01-29

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Persgatan såldes av oss 2018-01-29. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Persgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.