Söderväg 13 / Visby - söder / Visby / Gotland

Rymlig 2:a med balkong i väster

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
63,2 kvm
Avgift
3 397 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Söderväg såldes av oss 2019-04-19. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Söderväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga 2:a på Söderväg 13! En välplanerad lägenhet på andra våningen med egen ingång ifrån loftgången. Vardagsrummets stora fönsterparti ger ett fint ljusinsläpp och härifrån når du även balkongen med vy mot havet och "hällarna". Lägenheten har även ett ljust och fräscht helkaklat duschrum, ett rymligt sovrum med fönster mot balkongen och kök med trevlig matplats intill fönster mot loftgången och parken utan insyn från andra hus.

BRF Aklejan i Visby är en liten förening om 6 lägenheter där god grannsämja och samarbetsvilja råder. I månadsavgiften på 3 397 kr ingår parkering i carport samt förråd i fristående byggnad. Föreningen har låg belåning och har gjort renoveringar under senare år.

Detta är ett tillfälle för dig som vill bo centralt men ändå naturnära, inom gångavstånd har du friluftsområdet Södra hällarna med sitt natursköna läge och branta klintkanter. Om knuten ligger Tallunden med lekplats, utegym, grill- och picknick-platser samt en populär pulkabacke vintertid. Tar du en promenad på 10 minuter så når du livsmedelsbutik, Visby innerstad och hamnen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration