Munkebacksvägen 7

Munkebacksvägen 7

Slutpris

2 900 000 kr


Onsala— Kungsbacka

Munkebacksvägen 7


Slutpris
2 900 000 kr

Onsala— Kungsbacka

VILLA MED LUMMIG TOMT – GÅNGAVSTÅND TILL HAVET

En gemytlig villa med fantastisk trädgård och gångavstånd till havet med stor potential. Beläget på en stor, lummig hörntomt med avskilt läge i attraktiva Onsala. Med lugnt och grönskande läge, en promenad bort från glittrande hav och badplats har ni en ypperlig möjlighet att skapa ert alldeles egna drömboende då huset präglas av sällskapsvänliga ytor med gott om plats för sociala tillställningar, en magisk trädgård, bra förvaringsmöjligheter, stort garage med direktaccess in till huset och dessutom finns ett växthus och två separata förråd. Den stora uppvuxna trädgården är plan på framsidan som gör det enkelt att ha studsmatta, busa och leka samt ha sociala tillställningar. På baksidan av huset så sitter ni helt insynsskyddat mot lummig skog och för trevliga grillkvällar och privata solstunder.

Husets 1½ plan fördelar sig på en hall, ett ljust kök i öppnare anslutning mot en trevlig matplats som leder dig vidare till ett stort vardagsrum. Här finns gott om plats för sociala tillställningar och från vardagsrummet så når du baksidans grönskande trädgård. På en avskild del av husets entréplan så finns tre väl tilltagna sovrum varav ett har en egen rymlig klädkammare. Intill rummen finns även duschrum och en toalett.

En trappa ner i källaren så finns ett stort förråd, hobbyrum, vedförråd, ytterligare en toalett och garage.

Sammantaget är detta ett barnvänligt boende på en lugnt återvändsgata som är i behov av lite omsorg, där du kan bo i ett lugnt bostadsområde med närhet till bra skolor, natur och bad. Bra förbindelser med både buss och bil till Kungsbacka, samt för vidare transport till Göteborg. På cykelavstånd ligger Onsala centrum med livsmedelsbutik, vårdcentral, tandläkare, frisör mm.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
82/50 kvm
Driftkostnad
11 285 kr/år
Tomtarea
1 142 kvm
Rum
5 rum
Såld
2020-04-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.