Segelsbo 201 / Segelsbo / Torup / Hylte

Lantligt hus för den händige

Slutpris
380 000 kr
Boarea/biarea
94/89 kvm
Driftkostnad
30 000 kr/år
Totalareal
2 741 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på segelsbo såldes av oss 2019-01-17. Se alla våra försäljningar i Torup samt även på segelsbo

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segelsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta trevliga hus med många möjligheter för den händige, hittar vi på en stor fastighet med närhet till naturen och härlig utsikt över de omkringliggande ängarna. Närheten till Kinnared, Torup och Hyltebruk och vad de tre samhällena har att erbjuda, gör detta till ett unikt läge. Här har man möjlighet att förvara utrustning och ha närhet till fritidsintressen, som vandring i naturen, fiske, kajakpaddling eller vad ditt intresse än må vara.
Vi hittar skolor med för-, låg- och mellanstadier i Kinnared, Torup och Hyltebruk, där även högstadieskolan finns. Utbud som affärer, kafé och livsmedel finns även i de tre samhällena och ett nyrenoverat badhus och idrottshall finns i Hyltebruk. Välkommen till visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration