Ängaviksvägen 6

Ängaviksvägen 6

Slutpris

3 725 000 kr


Getterön— Varberg

Ängaviksvägen 6


Slutpris
3 725 000 kr

Getterön— Varberg

Nyrenoverad stuga på Getterön intill stranden vid 3:e vik!

En riktig sommaridyll! Varmt välkommen till en nyrenoverad stuga med enastående läge med utsikt över sandstranden, klipporna, havet, Skrivareklippan och Varbergs Fästning. Härifrån har ni god uppsikt över båtarna och färjan som anländer till Varbergs hamn. Stor träaltan i 3 väderstreck där du kan sola, grilla och duka upp till härliga middagar! Låt barnen leka på tomten och fiska krabbor nere på stranden. Arrendetomt om ca 600 kvm och stuga på ca 36 kvm. Nytt kök, allrum, mindre sovrum, möblerbar hall, badrum och sovloft. Här är enkelt att möblera smart för att maximera möjligheterna, sängplatserna och umgänget! Varmt välkommen att boka in dig på visningen!


Boarea
36 kvm
Arrende
16 295 kr/år
Driftkostnad
11 565 kr/år
Tomtarea
600 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-04-21

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Ängaviksvägen såldes av oss 2017-04-21. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Ängaviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.