Gulsparvvägen 35 / Östersund

Bostadsrättsradhus i Brittsbo!

Slutpris
2 035 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
4 202 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-12-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på gulsparvvägen såldes av oss 2018-12-20. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på gulsparvvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av gulsparvvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett ljust och trivsamt bostadsrättsradhus i populära Brittsbo med underbar uteplats i sydvästläge. På nedre plan har du hall, badrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Övre plan har allrum, tre sovrum och ett badrum med badkar. Lägenheten har en genomgående hög standard såsom vitlaserade ekparkettgolv, spotlights i tak, kök från Kungsäter och kakel och klinker i badrummen. Här bor du bekvämt och barnvänligt med närhet till busshållplats, en kort promenad ned till Storsjöns strand samt gång- och cykelväg in till centrala Östersund. Till lägenheten hör uteplatser åt två håll, carport, p-plats med motorvärmare vid entré och förråd.
Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration