Sjöåkravägen 58 C

Sjöåkravägen 58 C

Slutpris

1 000 000 kr


Sjöåkra— Bankeryd— Jönköping

Sjöåkravägen 58 C


Slutpris
1 000 000 kr

Sjöåkra— Bankeryd— Jönköping

Läget mittemellan sjö och natur gör livet lite enklare!

Nu ges möjligheten att förvärva en tvåa på populära Sjöåkra med närhet till både sjö och natur!Lägenheten är ytterst välvårdad och i genomgående fint skick med förnyade ytskikt genom åren vilket gör att det är enkelt att flytta in och börja trivas direkt.
Lägenheten finner ni på våning tre, högst upp i huset med fint ljusflöde och mycket trevlig balkong med morgonsol. Dess kvadratmetrar är väl tilltagna och ger bostaden en tacksam rymd och karaktär. Köket är hemmets hjärta och går i vitaste vitt med stor matplats med plats för även det större matbordet vid t.ex. middagsbjudningar och kalas utan att det känns trångt. Från köket når man sovrummet som vetter mot norr, som i sin tur utlovar svala sovmorgnar och kvällar. Badrummet är fräscht och väl tilltaget med kaklade väggar, plastmatta på golv och utrustat med duschkabin och tvättmaskin. I både hallen och sovrummet finns det gott om förvaringsutrymmen. Utanför lägenheten, på samma plan finns även ett externt och lättillgängligt förråd.
Kort och gott en helt strålande lägenhet med låg månadskostnad inklusive värme, vatten, kabel-tv, bredband och p-plats. Fri parkering på de platserna utan el-stolpe, de sistnämnda får man hyra separat. Möjlighet till snabbt tillträde.

Naturnära är bara förnamnet när du bor på Sjöåkra och enkelheten att växla mellan stad och natur lockar allt fler. Alla tänkbara bekvämligheter hittar du endast en kortare promenad bort. Buss och tåg går med täta avgångar och tar dig till Bankeryd med omnejd samt centrala Jönköping. I Bankeryds centrum finns livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, vårdcentral, apotek, café med mera. För den aktive finns bra gym på 5-10 minuters promenadavstånd. Fina promenadstråk i närområdet i skogen och vid Vättern. Här bor Ni i ett lugnt och mycket barnvänligt område fritt från biltrafik.
Varmt välkomna på visningen!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 083 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.