Sandshult 53

Sandshult 53

Slutpris

3 725 000 kr


Sandshult— Gislaved

Sandshult 53


Slutpris
3 725 000 kr

Sandshult— Gislaved

Naturskönt boende med sjöutsikt vid Illeråsasjön!

Vill du bo i naturen med en vacker sjö på tröskeln? Då är denna villa i Sandshult det perfekta valet för dig! Med 139 kvadratmeter boyta och en öppen planlösning är denna villa i ett plan utformad för att ge dig ett bekvämt och önskvärt liv.
Huset byggdes 2009 med genomtänkt och luftig planlösning, tre sovrum, två rymliga badrum, bastu, fint kök och stort vardagsrum med braskamin som höjer mysfaktorn.
Ett extra plus i hemmet är utsikten över sjön, som du kan njuta av från dina stora fönster eller ute på din egen altan med ett gott glas vin.
Området är vackert med badplats, brygga och från tomten tar du dig direkt ut i svampskogen. Med båt tar ni er ut på sjön med glittrande vatten och för den fiskeintresserade nappar gädda, ål och abborre bäst.
Inom 10 minuters bilfärd når du Gislaved samhälle och ca 20 minuter finns Isabergs fritidsområde med skidor, cykling, rodel och golf m.m.

Kom och upplev detta fantastiska boende själv, genom att boka en visning idag!

Välkomna!


Boarea
139 kvm
Driftkostnad
47 244 kr/år
Tomtarea
1 875 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.