Algustorp 11 / Nissafors / Hestra / Gnosjö

Fritidshus med hänförande utsikt över hagmark, sjö och Isaberg!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
65/10 kvm
Driftkostnad
15 976 kr/år
Totalareal
1 460 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på algustorp såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Hestra samt även på algustorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nissafors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fritidshus om 65 väldisponerade kvadratmeter i idylliska och fridfulla Algustorp. Här möts du av ett charmigt, hemtrevligt och unikt hus om fyra rum och kök som erbjuder härlig atmosfär och generös takhöjd - ett underbart fritidsboende för åretruntbruk!

Huset står på en stor, rogivande och barnvänlig tomt med utrymme för både spring, lek, avkoppling och odling. Dessutom finns uterum och stor altan i västerläge med gott om plats för matmöblemang, grill och solstolar. Solnedgången över sjön är magisk!

Runt byn Algustorp finns vidsträckta skogar för vandring, svamp- och bärplockning samt flera naturreservat. Det finns ett stort antal fiske- och badsjöar att utforska. I dalgången slingar sig Nissan fram, det är populärt att utforska ån och öarna i sjön med båt eller kanot. Inom gångavstånd från bostaden finns Isaberg GKs vackra golfbanor och Hestravikens värdshus som serverar god mat året runt. På andra sidan sjön ligger Isaberg Mountain Resort med bland annat rodelbana, äventyrsgolf, ett tiotal mountainbikeleder och lika många skidnedfarter.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.