Herrgårdsvägen 4 / Huskvarna Söder / Huskvarna / Jönköping

Familjefröjd!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea/biarea
107/33 kvm
Driftkostnad
26 386 kr/år
Totalareal
254 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-01-17
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Herrgårdsvägen såldes av oss 2019-01-17. Se alla våra försäljningar i Huskvarna samt även på Herrgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huskvarna Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Herrgårdsvägen 4 finner ni ett trivsamt kedjehus i ett plan med suterrängvåning där det bara är att flytta in! Huset har genomgått en påkostad och varsam renovering under åren då nästan allt har bytts ut så som badrum, kök, 3-glasfönster, ytterdörr, yttertak, nyare ytskikt och uteplats. I entréplan njuter man av en öppen planlösning mellan det smakfulla köket och vardagsrummet med det härliga ljusinsläppet. Här finner ni även ett stilrent renoverat badrum med duschhörna och golvvärme. Nedervåningen har idag tre sovrum och ett rum som används som kontor samt ett badrum kombinerat med tvättstuga. Allt detta kompletteras av en lättskött trädgård, balkong, altan, vidbyggt garage , fiber och låga driftkostnader, vad mer kan man önska sig av ett boende? Herrgårdsvägen går i en cirkel och i mitten finns en gemensam lekplats för lek och stoj. Söker ni ett lättskött, attraktivt och barnvänligt boende har ni hittat rätt!

Här bor du med alla bekvämligheter inom räckhåll; Huskvarna centrum med dess rika utbud av shopping, matbutiker och restauranger, Friskis & Svettis, Nordic Wellness och Huskvarna Folkets Park. På ännu kortare promenadavstånd nås Vapenvallen och Lillådalen med trevliga promenadstråk. Buss med stadstrafik linje 13 och 1 går direkt till Jönköping via Elmia. Närmaste förskola (Båggatans förskola) ligger inom 500 meter och grundskola (Oxhagsskolan) inom 900 meter.
Varmt välkommen på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn