Herrgårdsvägen 4

Herrgårdsvägen 4

Slutpris

2 900 000 kr


Huskvarna Söder— Huskvarna— Jönköping

Herrgårdsvägen 4


Slutpris
2 900 000 kr

Huskvarna Söder— Huskvarna— Jönköping

Familjefröjd!

På Herrgårdsvägen 4 finner ni ett trivsamt kedjehus i ett plan med suterrängvåning där det bara är att flytta in! Huset har genomgått en påkostad och varsam renovering under åren då nästan allt har bytts ut så som badrum, kök, 3-glasfönster, ytterdörr, yttertak, nyare ytskikt och uteplats. I entréplan njuter man av en öppen planlösning mellan det smakfulla köket och vardagsrummet med det härliga ljusinsläppet. Här finner ni även ett stilrent renoverat badrum med duschhörna och golvvärme. Nedervåningen har idag tre sovrum och ett rum som används som kontor samt ett badrum kombinerat med tvättstuga. Allt detta kompletteras av en lättskött trädgård, balkong, altan, vidbyggt garage , fiber och låga driftkostnader, vad mer kan man önska sig av ett boende? Herrgårdsvägen går i en cirkel och i mitten finns en gemensam lekplats för lek och stoj. Söker ni ett lättskött, attraktivt och barnvänligt boende har ni hittat rätt!

Här bor du med alla bekvämligheter inom räckhåll; Huskvarna centrum med dess rika utbud av shopping, matbutiker och restauranger, Friskis & Svettis, Nordic Wellness och Huskvarna Folkets Park. På ännu kortare promenadavstånd nås Vapenvallen och Lillådalen med trevliga promenadstråk. Buss med stadstrafik linje 13 och 1 går direkt till Jönköping via Elmia. Närmaste förskola (Båggatans förskola) ligger inom 500 meter och grundskola (Oxhagsskolan) inom 900 meter.
Varmt välkommen på visningen!


Boarea/biarea
107/33 kvm
Driftkostnad
26 386 kr/år
Tomtarea
254 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-01-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.