Sök Meny
Såld

Jönköping - Haga / Lansgatan 3

Haga behagar med gavelläge!

På eftertraktade Haga ligger denna moderna och lättmöblerade 2,5:a i genomgående gott skick, endast en trappa upp från innergården. Gavelläge, generös takhöjd, goda förvaringsmöjligheter och harmonisk färgsättning ger tillsammans med öppna ytor ett hem att trivas i. Kök och badrum är också renoverat och under senare år med fokus på lyx och komfort. Placeringen på huskroppen ger ett vackert ljus rätt igenom lägenheten - från öst till väst. Om den solsäkra balkongen i väst inte riktigt räcker till går det bra att ta trappan ner från balkongen och använda föreningens gemensamma trädgård. Den här bostaden är inflyttningsklar och nästa ägare behöver inte vänta länga innan flyttlasset kan gå och dessutom få börja kalla sig för Haga-bo!
För den som gillar naturen och lugn och ro, men ändå vill bo centralt är det här ett tillfälle så gyllene det någonsin kan bli. Här har man det bästa av två världar, villakänsla utanför fönstret men ändå väldigt nära utbudet i centrum, antingen tills fots, buss eller cykel. Dessutom ingår bilparkering med elstolpe för motorvärmare i månadsavgiften.

Varmt välkomna på visningen!

Sponsrade länkar
Jönköping / Haga
Lansgatan 3
Slutpris: 1 730 000 kr
Boarea: 58 kvm
Avgift: 3 008 kr/mån
Driftkostnad: 100 kr/mån
Rum: 2,5 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-01-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jönköping / Jönköping / Lansgatan