Östra Storgatan 101 a

Östra Storgatan 101 a

Slutpris

2 250 000 kr


Liljeholmen— Jönköping

Östra Storgatan 101 a


Slutpris
2 250 000 kr

Liljeholmen— Jönköping

Ett av stans härligaste strandlägen!

Sällan till salu så ta chansen innan någon annan gör det, för det är kärlek vid första ögonkastet! Varmt välkomna till Östra Storgatan 101 A och en lägenhet som verkligen sticker ut jämfört med andra. Här har Ni en mycket välplanerad lägenhet med exklusiva materialval i en modern färgsättning som kommer stå sig i många år eftersom att samtliga ytskikt och badrummet är renoverat 2016/2017. Den här tvåan bjuder på det lyxigaste badrummet du har sett och en skön känsla av rymd tack vare gavelläget med fönster åt två håll. Och som grädde på moset briljerar den med en månadsavgift på 1 814 kr. En stark förening som Brf Fiskaren med låg avgift gör detta till en oslagbar bostad. Vem skulle inte bli förälskad?
Läget mitt på Liljeholmen är idealiskt för den som enkelt vill kunna ta sig inom stadens gränser. Sommartid kan man knappast bo bättre i Jönköping eller resten av året heller. Vätterns blåa vatten har du på badrocksavstånd, som du aldrig kommer tröttna på. På samma gatan österut hittar man finrestaurangen Sjön. Men vill man ha fler matställen att välja på kan man sommartid strosa längs strandpromenaden bort till Piren. Gång- och cykelvägen utmed stranden är vacker i bägge riktningar. Mindre matbutiker ligger på bekvämt gångavstånd.I området finns flera gröna parker såsom lummiga Liljeholmsparken och Rosariet. Och med även sandbankarna en bit bort har du en oas som du kommer uppskatta året runt. Det här kan vara den perfekta första bostaden för dig som är ung och funderar på att skaffa eget boende. Flytta in direkt och ägna tankarna åt inredning istället för renovering. Välkomna på visningen!


Boarea
54.9 kvm
Avgift
1 814 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-03-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.