Solvägen 6

Solvägen 6

Slutpris

1 650 000 kr


Vättersnäs— Jönköping

Solvägen 6


Slutpris
1 650 000 kr

Vättersnäs— Jönköping

Vättersnäs - det självklara valet!

På ett rofyllt läge, undanskymt från störande trafik, ligger ett guldkorn med Vättern som granne vilket bjuder in till härliga dagar på stranden och kvällsdopp i solnedgången. Närmare ”sjönära” än så här kommer man inte. Dessutom belägen längst upp i huset vilket betyder utsikt, utsikt, utsikt. Lägenheten är genomgående smakfullt renoverad på senare år med vackra fiskbensparkett bevarade och charmigt snedtak i sovrummet som ger karaktär. Dess gavelläge ger ett fint ljusflöde som skänker extra rymd till bostaden och den stora och nyinglasade balkongen förlänger såväl sommaren som bostadsarean.
Stabil och välskött förening med en väl underhållen fastighet som har de stora renoveringarna avklarade. Dessutom ingår en egen p-plats i månadsavgiften. Toppenlägenhet på ett toppenläge – bara att flytta in!

Vättersnäs är kanske det mest optimala området eftersom det är så smidigt att ta sig till alla andra stadsdelar. Det spelar egentligen ingen roll vilket färdsätt du väljer - bil, buss eller cykel - du har allt precis utanför dörren. Vättern ligger bokstavligt talat ett stenkast från bostaden – på badrocksavstånd. Promenerar du några hundra meter åt öster så når du Sannabadets strand. En självklar destination för morgon- eller kvällsdopp så fort vattentemperaturen tillåter. I närområdet har du Racketcentrum, Konserthuset, Elmia, Roselundsbadet och mycket mer. Goda möjligheter till skol- och barnomsorg är det också.
Varmt välkomna på visningen!


Boarea
57 kvm
Avgift
3 021 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-07-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.