Sök Meny
Såld

Nässjö - Åker / Mellangatan 26C

Nu ges tillfället att förvärva en mycket trivsam bostadsrätt på Åker. En lägenhet som genomgått flertalet moderniseringar med nytt kök från år 2011 och badrum år 2012. Dessutom har genomgående uppdateringar skett av flertalet av ytskikten år 2013. Inbjudande interiör med stor luftig och öppen hall. Köket är i det lilla formatet men med väldigt genomtänkta och praktiska lösningar för en väl fungerande vardag. Med två stora sovrum ges förutsättningar för den privata delen. Med rymligt vardagsrum ges det lilla extra med trevliga sällskapsytor samt utgång till egen balkong, där sol och vind kan avnjutas i sydväst. Riksbyggens Brf Nässjöhus nr 3 är en stor förening med ägare av fastigheten Johnsberg 5. Här finns fyra byggnader med 89 lägenheter uppförda. Föreningen tillhandahåller flertalet fina faciliteter iform av eget motions- och träningsrum, hobbyrum och egen samlingslokal som kan bokas av alla bostadsrättsinnehavare. Dessutom erbjuder föreningen bra tvätt- och torkmöjligheter samt förvaring i egna tillhörande förråd. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Nässjö / Åker
Mellangatan 26C
Slutpris: 760 000 kr
Boarea: 76 kvm
Avgift: 3 710 kr/mån
Driftkostnad: 361 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jönköping / Nässjö / Mellangatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!