Åkermyntavägen 87 / Gröndal / Värnamo

Trerumslägenhet på Gröndal i markplan!

Slutpris
1 105 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 702 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-07-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkermyntavägen såldes av oss 2019-07-04. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Åkermyntavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Åkermyntavägen 87 finns nu chansen att förvärva lägenhet i markplan för att sätta sin egen prägel (renoveringsbehov).
HSB Brf Gröndal är en välskött och stabil förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 4.702 kronor ingår tv, vatten, värme, bostadsrättstillägget och garageplats i länga.

På Åkermyntavägen omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. Närheten till skola, förskola, matbutiker och vackra promenadstråk.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration