Båtvägen 8 / Gammelstad / Stadsön / Gammelstad / LULEÅ

Slutpris
3 225 000 kr
Boarea/biarea
125/88 kvm
Driftkostnad
23 450 kr/år
Tomtarea
1 348 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2018-03-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Båtvägen såldes av oss 2018-03-19. Se alla våra försäljningar i Gammelstad samt även på Båtvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gammelstad / Stadsön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En oslipad diamant Till Salu! Underbart läge med fri älvutsikt på hörntomt i syd/sydväst, ingen bebyggelse som skymmer det vackra! Rustik tegelvilla i 1½-plan med källare byggår 1965. Villan är ett arkitektritat lösvirkeshus med endast en ägarfamilj och i ett otroligt fint originalskick, så en genomtänkt försiktig renovering är nog att räkna med. Här rymmer du en större familj, 5 sovrum samt vardagsrum & kök och till det tillkommer en källare med massor av extra utrymme, kanske en framtida relax & bastu. Stor, fin och solig hörntomt på hela 1348 m² med stengångar, stenmur, stenpartier, björkar, rönnar och pilträd som ger lagom insynsskydd. Det finns även ett tjusigt växthus och en friggebod. (se säljarens äldre sommarbilder på vår hemsida). Stensatt uteplats med utgång från vardagsrum och i direkt anslutning ett överbyggt uterum. Enkelt kallgarage vid infart.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration