Tomholmsstigen 20 / Gammelstad / Stadsön / Gammelstad / LULEÅ

Slutpris
2 705 000 kr
Boarea/biarea
135/60 kvm
Driftkostnad
33 741 kr/år
Tomtarea
824 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-01-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Tomholmsstigen såldes av oss 2018-01-04. Se alla våra försäljningar i Gammelstad samt även på Tomholmsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gammelstad / Stadsön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1 plans villa med fint läge 2:a raden från älven med entrésidan i sydväst samt gränsar mot stort, öppet grönområde på tomtsidan i nordost. Villan är väldigt välunderhållen med otroligt inbjudande, hemtrevlig planlösning. Här har taket byggts upp till sadeltak, ekonomidel med gillestuga, bastu & stort garage är ihopbyggt med huset vilket medfört en större entréhall samt extra boyta i gillestuga med bastu / dusch i direkt anslutning. Villan känns väldigt bra i storlek och du får ett fint första intryck när du kliver in i entréhall och det första intrycket består och blir bara bättre när du går runt och tittar på allt det fina. Det mesta är renoverat den sista 10 -15 års perioden och framåt som nya golv, köksinredning i ek, renoverade badrum & bastu, fiber indraget, 3-glasfönster med infräst kassett, inglasat uterum, uppbyggt sadeltak samt plåttak även på ekonomidel mm. Kom och köp!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration