Fagerlinsvägen 17

Fagerlinsvägen 17

Slutpris

8 000 000 kr


Gültzauudden— Luleå

Fagerlinsvägen 17


Slutpris
8 000 000 kr

Gültzauudden— Luleå

Gültzauudden, 1½ plans villa med högt läge och tjusig utsikt Stadsviken!

Luftig villa om 174 m² (taxerad boyta) i 1½ plan. Centralt läge på innerstans natursköna, unika udde, Gültzauudden!

Hörntomt mot parkområde med högt läge på läcker, lättskött tomt med närhet till och med tjusig utsikt över Stadsviken! Här kan du bo nära naturen där allt finns direkt runt knuten som motionsslingor efter strandlinjen men också park, sandstrand, lekplatser, gång- och cykelstråk i vacker tallskog. Allt detta i utkanten av innerstan som dessutom bjuder på närhet till handel, restauranger och andra nöjen på gång- och cykelavstånd.

Villan är byggd 1993 och är i mycket välskött, välbevarat skick med stilren och tidlös inredning där det mesta härrör från byggår. Härlig öppen planlösning med luftiga sällskapsytor på entréplan, ca 100 m² totalt. Kök, matplats och vardagsrum / allrum löper i ett samt avgränsat med spröjsad dubbeldörr in till extra matrum för de större familjesammankomsterna. Klinkergolv och vattenburen golvvärme i hela entréplan. Stor och fräsch bastu med utgång till uteplats samt traditionella utrymmen som tvättstuga, badrum med dusch mm. På övre plan, tre sovrum och ett större allrum med takkupa och strålande utsikt. Badrum med både badkar & dusch.

Gültzauuden är Luleå innerstads natursköna udde med bebyggelse från olika årtionden och sekel, här blandas gammalt och nytt i ett kuperat landskap. Här finns parker, sandstrand, båthamn, lekplatser, gång-och cykelstråk i vacker tallskog och motionsslingor efter strandlinjen.


Boarea/biarea
174/25 kvm
Driftkostnad
28 478 kr/år
Tomtarea
433 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-09-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.