Sök Meny
Såld

Luleå - Västra Skurholmen / Gränsgatan 12 A

Stor härlig gavellägenhet med rymd. Boyta i storleksordningen som ett hus, hela 124 m² fördelat på 4:a rum och kök. Fint läge på Västra Skurholmen endast ett par km från centrumkärnan. Speciell lägenhet med entré på markplan, trapp upp till bostaden där du välkomnas av den öppna, luftiga sällskapsytan med kök och vardagsrum som flyter i ett. Snyggt med enhetligt ekparkettgolv på hela planet samt extra detalj med ny köksö / bardisk som avdelar den öppna ytan. Tre sovrum totalt varav två en våning upp. Även två badrum, ett på varsitt plan med WC / dusch, varav den ena nyrenoverad och fräsch. Balkong samt plats för utemöbler på entrésidan.

Sponsrade länkar
Luleå / Västra Skurholmen
Gränsgatan 12 A
Slutpris: 1 345 000 kr
Boarea/biarea: 124,5/4 kvm
Avgift: 7 445 kr/mån
Driftkostnad: 424 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 1+2+3 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Gränsgatan