Sök Meny
Såld

Luleå - Centrum / Charlottendal / Hermelinsgatan 28 A

Yteffektiv och trevlig etta

Perfekt läge på mysiga Charlottendal / Östermalm med gångavstånd till centrum! Möjlighet till bilplats från dag ett! Yteffektiv och trevlig 1:a om 37 kvm med välplanerad planlösning som ger en öppen och luftig känsla med möjlighet att dela upp lägenheten i köksdel, vardagsrumsdel samt sovrumsdel. Billigt boende med mycket låg avgift på endast 2013 kr/mån. Lägenheten är ljus och fin tack vare två stora fönster som ger bra ljusinsläpp samt genomgående laminatgolv i hela lägenheten. I hallen har du bra förvaringsmöjligheter i form av flera garderober plus att du lätt rymmer ytterligare garderob i vardagsrumsdelen om så önskas. I det ljusa vinkelköket finns bra arbetsytor och plats för ett mindre matbord och i sovrumsdelen rymmer du enkelt en stor säng. Badrum med klinkergolv och golvvärme samt kakel/klinker i duschutrymmet.

Sponsrade länkar
Luleå / Centrum / Charlottendal
Hermelinsgatan 28 A
Slutpris: 1 100 000 kr
Boarea: 37 kvm
Avgift: 2 013 kr/mån
Rum: 1 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-01-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Hermelinsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.