Sök Meny
Såld

Luleå - Centrum / Charlottendal / Hermelinsgatan 28 A

Yteffektiv och trevlig etta

Perfekt läge på mysiga Charlottendal / Östermalm med gångavstånd till centrum! Möjlighet till bilplats från dag ett! Yteffektiv och trevlig 1:a om 37 kvm med välplanerad planlösning som ger en öppen och luftig känsla med möjlighet att dela upp lägenheten i köksdel, vardagsrumsdel samt sovrumsdel. Billigt boende med mycket låg avgift på endast 2013 kr/mån. Lägenheten är ljus och fin tack vare två stora fönster som ger bra ljusinsläpp samt genomgående laminatgolv i hela lägenheten. I hallen har du bra förvaringsmöjligheter i form av flera garderober plus att du lätt rymmer ytterligare garderob i vardagsrumsdelen om så önskas. I det ljusa vinkelköket finns bra arbetsytor och plats för ett mindre matbord och i sovrumsdelen rymmer du enkelt en stor säng. Badrum med klinkergolv och golvvärme samt kakel/klinker i duschutrymmet.

Sponsrade länkar
Luleå / Centrum / Charlottendal
Hermelinsgatan 28 A
Slutpris: 1 100 000 kr
Boarea: 37 kvm
Avgift: 2 013 kr/mån
Rum: 1 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-01-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Hermelinsgatan