Hermelinsgatan 28 A / Centrum / Charlottendal / Luleå

Yteffektiv och trevlig etta

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
2 013 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hermelinsgatan såldes av oss 2017-01-27. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Hermelinsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum / Charlottendal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt läge på mysiga Charlottendal / Östermalm med gångavstånd till centrum! Möjlighet till bilplats från dag ett! Yteffektiv och trevlig 1:a om 37 kvm med välplanerad planlösning som ger en öppen och luftig känsla med möjlighet att dela upp lägenheten i köksdel, vardagsrumsdel samt sovrumsdel. Billigt boende med mycket låg avgift på endast 2013 kr/mån. Lägenheten är ljus och fin tack vare två stora fönster som ger bra ljusinsläpp samt genomgående laminatgolv i hela lägenheten. I hallen har du bra förvaringsmöjligheter i form av flera garderober plus att du lätt rymmer ytterligare garderob i vardagsrumsdelen om så önskas. I det ljusa vinkelköket finns bra arbetsytor och plats för ett mindre matbord och i sovrumsdelen rymmer du enkelt en stor säng. Badrum med klinkergolv och golvvärme samt kakel/klinker i duschutrymmet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration