Höstvägen 254 / Björkskatan / Luleå

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
105 kvm
Driftkostnad
26 002 kr/år
Tomtarea
142 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Höstvägen såldes av oss 2017-11-21. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Höstvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkskatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FRIKÖPT HÖRNTOMT, ingen tomträttsavgäld! Här har vi nu ett mycket trivsamt, ljust gavelradhus, ombyggd boyta gör att den känns väldigt bra i planlösningen, öppet & luftigt! Lättskött tomt med stor trädäckad uteplats i bästa söder & sydvästläge, omgärdad av vitt staket som ger insynsskydd. Uteplats även på entrésidan för morgonsolen.Större entréhall löper öppet in till den öppna ytan med stiligt, nytt, vitt kök, matplats och vardagsrum i ett. Övre plan är också ombyggd med öppen hall som inretts till datahörna samt vidare tre sovrum. Väl tilltaget badrum, stort pga ombyggnad, helkaklat fint med golvvärme & dusch & fräsch badrumsinredning. Bra med förvaring i inredda garderober med skjutdörrar samt klädkammare med hyllinredning, upphäng. Lååååång balkong i bästa solläge. Gavelgarage ingår samt extra p-plats jämsides!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration