Kolkgatan 12 / Knöppelåsen / Luleå

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
93/40 kvm
Driftkostnad
25 875 kr/år
Totalareal
482 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Kolkgatan såldes av oss 2018-10-01. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Kolkgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knöppelåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kedjehus i ett plan om 4 r.o.k fördelat på 93 m². Idylliskt villakvarter på Knöppelåsen / Bredviken. Här var det inte så enkelt att hitta försäljningsstatistik på gatan, inte flyttar man härifrån i onödan. Villan är i välunderhållet fint skick och har genomgått en genomgripande renovering 2003 -04, kedjehus innebär att ek.del + garage sammanbinder huskropparna. Nytt tjärpapptak, nya fönster, träpanel utbytt mm. De har förnyat alla ytskikt i bostaden som golv, tapeter, målning mm. Byggt om för att få ett stort, helkaklat badrum med riktig bastu. Köket har renoverats med ny inredning två ggr varav senast 2016. Inte nog med det, även tomten är totalrenoverad, om man kan uttrycka sig så. Det började med ett inglasat uterum men tomten var inte så fin så de satte igång ett trädgårdsprojekt också. Vilket jobb de lagt ner, stenpartier runt blomsterarrangemang, fontän omgiven av växter, en berså med rundad häck runt om, grill, konststenplattor, trädäckad altan mm. Måste ses innan snön faller ner....

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.