Kungsgatan 28

Kungsgatan 28

Slutpris

3 050 000 kr


Centrum— Luleå

Kungsgatan 28


Slutpris
3 050 000 kr

Centrum— Luleå

Nära himlen....vån 6 brf Vesslan

Tillfälle som inte kommer ofta, i innerstans mitt, ett stenkast från vimlet! Tjusig lya på 63 m² i brf Vesslan, nästan så nära himlen du kan komma med underbar utsikt över takåsarna i stan och glimtande blått vatten som skymtar fram i både Södra hamn & Norra hamn!

Ljus, öppen sällskapsyta med kök, matplats och vardagsrum som flyter i ett och i direkt anslutning till den luftiga, inglasade balkongen med storslagen utsikt, bästa hörnläge i s/sv. Fräsch inredning genomgående med parkettgolv överallt, ljusa väggar, bra med arbetsyta och köksinredning som går i vitt, mörka matchande bänkskivor och inbyggda maskiner i rostfritt. Tjusig utsikt i alla rum, även sovrum och t.o.m från fönster över diskho kan du se över takåsarna ner till Gråsjälfjärden i Södra hamn. Helkaklat badrum i mörkgrått / vitt, fräsch inredning, bra med förvaring och rymligt med extra skåp och avlastningsyta i anslutning till TM / TT. Bara att flytta in och börja njuta av upplevelsen!

Brf Vesslan är en toppfräsch förening mitt i stan med hög standard och med alla bekvämligheter. Elegant foajé, postboxar till alla, rymlig ljudlös hiss. Föreningen har mycket fina gemensamma utrymmen såsom bastu/relax, övernattningsrum och övernattningslägenhet, kvarterslokal mm.
Garageplats kan erhållas relativt snabbt, ca 1 månads väntetid enligt föreningsinformation.

Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida: www.hsb.se/norr/vesslan


Boarea/biarea
63/4 kvm
Avgift
3 666 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-07-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.