Sök Meny
Såld

Luleå - Skurholmen / Utmarksvägen 15

Välskött villa med hörntomt på Skurholmen!

1955 byggdes denna enplansvilla med fantastisk hörntomt på stadsnära Skurholmen. Sedan dess har fastigheten skötts om väl och nu söker huset en ny ägare som med hjälp av en renoveringsinsats kan lyfta villan till nästa nivå! Det är en enkel planlösning med tre sovrum som nås via samma korridor, ett större sovrum intill huvudentrén samt vardagsrum och matplats i direkt anslutning till köket. Givetvis finns både ett badrum samt mindre WC, samtliga strategiskt placerade i bostaden. Huset rymmer även en stor tvättstuga, svalt matförråd, pannrum och har ett vidbyggt garage. Den klassiska trädgårdstomten rymmer en uteplats i söderläge med eftermiddagssol som nås via altandörr från matplatsen.

Sponsrade länkar
Luleå / Skurholmen
Utmarksvägen 15
Slutpris: 2 250 000 kr
Boarea/biarea: 107/37 kvm
Driftkostnad: 21 602 kr/år
Tomtarea: 1 000 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2016-12-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Utmarksvägen