Sök Meny
Såld

Luleå - Centrum / Varvet / Västra Varvsgatan 24 A

79m² med utsikt över södra hamn!

Fantastisk utsikt och en solig dag när vi fotade denna lägenhet, 3:a på 79m² . Väldigt fint ljusflöde och vacker strålande utsikt från t ex köket utöver Gråsjälsfjärden och södra hamn. Huset är dessutom väl placerad närmast stan och gångvägen upp till Rådstugatan. Trivsam, välplanerad, luftig bostad med två sovrum, vardagsrum i bra storlek med fönster ut mot innergården, balkong i sydväst samt glimtar ner mot vattnet. En helt vanlig lägenhet, välhållen med nyare golv, tapeter i två sovrum, kök och badrum från byggår. Bra förvaringsmöjligheter bestående av klädkammare samt flertalet inbyggda garderober. Varvet är ett stadsnära och naturskönt område med fina promenadstråk, sandstrand, och vintertid isväg ut till Gråsjälören med våffelstuga och annat trevligt.

Sponsrade länkar
Luleå / Centrum / Varvet
Västra Varvsgatan 24 A
Slutpris: 1 650 000 kr
Boarea/biarea: 79/4 kvm
Avgift: 4 690 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Västra Varvsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.