Sök Meny
Såld

Luleå - Centrum / Varvet / Västra Varvsgatan 24 A

79m² med utsikt över södra hamn!

Fantastisk utsikt och en solig dag när vi fotade denna lägenhet, 3:a på 79m² . Väldigt fint ljusflöde och vacker strålande utsikt från t ex köket utöver Gråsjälsfjärden och södra hamn. Huset är dessutom väl placerad närmast stan och gångvägen upp till Rådstugatan. Trivsam, välplanerad, luftig bostad med två sovrum, vardagsrum i bra storlek med fönster ut mot innergården, balkong i sydväst samt glimtar ner mot vattnet. En helt vanlig lägenhet, välhållen med nyare golv, tapeter i två sovrum, kök och badrum från byggår. Bra förvaringsmöjligheter bestående av klädkammare samt flertalet inbyggda garderober. Varvet är ett stadsnära och naturskönt område med fina promenadstråk, sandstrand, och vintertid isväg ut till Gråsjälören med våffelstuga och annat trevligt.

Sponsrade länkar
Luleå / Centrum / Varvet
Västra Varvsgatan 24 A
Slutpris: 1 650 000 kr
Boarea/biarea: 79/4 kvm
Avgift: 4 690 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Västra Varvsgatan