Västra Varvsgatan 24 A / Centrum / Varvet / Luleå

79m² med utsikt över södra hamn!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea/biarea
79/4 kvm
Avgift
4 690 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-04-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Varvsgatan såldes av oss 2017-04-13. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Västra Varvsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum / Varvet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk utsikt och en solig dag när vi fotade denna lägenhet, 3:a på 79m² . Väldigt fint ljusflöde och vacker strålande utsikt från t ex köket utöver Gråsjälsfjärden och södra hamn. Huset är dessutom väl placerad närmast stan och gångvägen upp till Rådstugatan. Trivsam, välplanerad, luftig bostad med två sovrum, vardagsrum i bra storlek med fönster ut mot innergården, balkong i sydväst samt glimtar ner mot vattnet. En helt vanlig lägenhet, välhållen med nyare golv, tapeter i två sovrum, kök och badrum från byggår. Bra förvaringsmöjligheter bestående av klädkammare samt flertalet inbyggda garderober. Varvet är ett stadsnära och naturskönt område med fina promenadstråk, sandstrand, och vintertid isväg ut till Gråsjälören med våffelstuga och annat trevligt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration