Otterkärrsvägen 4 / Skagern / Finnerödja / Laxå

Nybyggt och sjönära fritidshus med utsikt över Skagern

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
80 kvm
Totalareal
1 194 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Otterkärrsvägen såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Finnerödja samt även på Otterkärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skagern är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Otterkärrsvägen 4!

På en höjd intill sjön Skagern saluförs nu detta nybyggda fritidshus som är perfekt för dig som bara vill komma ut till din fritidsbostad och koppla av. Huset har placerats nära tomtgränsen för att optimera sjöutsikten och göra det möjligt att komplettera med gäststuga längre in på tomten. Detta 1-planshus om 80kvm har 3 rum och kök varav 2 sovrum. Det stora vardagsrummet har ett underbart ljusinsläpp från de stora glaspartierna, här kan man öppna upp och släppa i den friska luften och blicka ut över sjön. Som mervärde får du som köpare även ett fullt utrustat kök och ett helkaklat badrum. Huset värms upp genom luft/luftvärmepump och direktverkande el, i badrummet och vardagsrummet ligger elgolvvärme.
Tomten om 1.194 kvm är till största delen naturtomt vilken kräver väldigt lite skötsel.

Från bostaden är det ca 200m ned till småbåtshamnen där båtplats följer fastigheten. Bredvid hamnen finns även en båtramp och en fin långgrund sandstrand.
I närheten ligger även campingen Camp Skagern som förutom ställplatser även erbjuder liten livsmedelsbutik, minigolf, båtuthyrning m.m.

Möjlighet till snabbt tillträde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration