Otterkärrsvägen 4

Otterkärrsvägen 4

Slutpris

2 000 000 kr


Skagern— Finnerödja— Laxå

Otterkärrsvägen 4


Slutpris
2 000 000 kr

Skagern— Finnerödja— Laxå

Nybyggt och sjönära fritidshus med utsikt över Skagern

Välkommen till Otterkärrsvägen 4!

På en höjd intill sjön Skagern saluförs nu detta nybyggda fritidshus som är perfekt för dig som bara vill komma ut till din fritidsbostad och koppla av. Huset har placerats nära tomtgränsen för att optimera sjöutsikten och göra det möjligt att komplettera med gäststuga längre in på tomten. Detta 1-planshus om 80kvm har 3 rum och kök varav 2 sovrum. Det stora vardagsrummet har ett underbart ljusinsläpp från de stora glaspartierna, här kan man öppna upp och släppa i den friska luften och blicka ut över sjön. Som mervärde får du som köpare även ett fullt utrustat kök och ett helkaklat badrum. Huset värms upp genom luft/luftvärmepump och direktverkande el, i badrummet och vardagsrummet ligger elgolvvärme.
Tomten om 1.194 kvm är till största delen naturtomt vilken kräver väldigt lite skötsel.

Från bostaden är det ca 200m ned till småbåtshamnen där båtplats följer fastigheten. Bredvid hamnen finns även en båtramp och en fin långgrund sandstrand.
I närheten ligger även campingen Camp Skagern som förutom ställplatser även erbjuder liten livsmedelsbutik, minigolf, båtuthyrning m.m.

Möjlighet till snabbt tillträde.


Boarea
80 kvm
Tomtarea
1 194 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-30

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Otterkärrsvägen såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Finnerödja samt även på Otterkärrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.