Mandelstensvägen 47 / Lundby / Örebro

Loftgångsbalkong i soligt sydvästläge!

Slutpris
1 095 000 kr
Boarea
78,5 kvm
Avgift
3 983 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-07-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mandelstensvägen såldes av oss 2018-07-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mandelstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en hemtrevlig och välskött gavel fyra om 78,5 kvm! Här finns utrymme för hela familjen, i en mycket populär och stabil förening. Lägenheten ligger på vån 2 av 2, vilket ger ett fint ljusinsläpp och ingen insyn. Loftgångsbalkong i sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol. Klädkammaren i lägenheten är idag omgjord till sovrum. Till bostaden hör ett källarförråd. Det finns även extra förråd att hyra i föreningen, separat kö. Det finns möjlighet att hyra garage, parkeringsplats med el eller carport, separat kö. I området är det för övrigt fri parkering.

Mycket lugnt och barnvänligt område med bilfria gårdar och mycket fina lekplatser. Bostadsrättsföreningen Lunden är belägen centralt i Lundby med närhet till skog och mark, förskolor, grundskola, pizzeria samt bussförbindelser. Föreningen har gott om gemensamma grönytor med plats för grillning och boulespel. 2016 byggdes dessutom en hundrastgård. Till föreningen hör också en fristående villa, Torpet, som används till vicevärdskontor, styrelsesammanträden, medlems- och informationsmöten, olika fritidsaktiviteter samt studiecirklar. Delar av Torpet kan också hyras av föreningens medlemmar för andra ändamål såsom barnkalas, studentfirande och middagar. I föreningen finns även gemensamma tvättstugor, motionsrum, bastu och uppställningsplats för husvagn.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration