Solursgränd 7 / Solhaga / Örebro

Inglasad balkong i fritt västerläge!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
71,5 kvm
Avgift
4 490 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solursgränd såldes av oss 2018-10-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Solursgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig tvåa med inglasad balkong i fritt västerläge, ingen insyn! Ekonomiskt stabil förening som alldeles nyligen sänkte månadsavgifterna med 15 %. Omtyckt och välskött förening i lugnt område. Det finns flera gemensamma utrymmen, så som tvättstuga, samlingslokal/övernattningsrum, cykelförråd och soprum. Lägenheten har genomgående ljusa väggar samt parkettgolv i vardagsrummet. Ljust och hemtrevligt kök med fönster åt två håll. Stort badrum med ny tvättmaskin (2018). Bra förvaring med garderober, klädkammare och vindsförråd. I föreningen finns både garage och parkeringsplats, ev kö. Gångavstånd till Haga Centrum med mataffär, simhall, gym, vårdcentral, apotek, blomaffär mm. Här är det dessutom omedelbar närhet till förskola och skola samt de fina områdena vid Karlslunds Herrgård och Karlslunds motionsspår. God kommunikation med buss till city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration