Skogvaktarevägen 18 / Åtvidaberg

Rymlig villa högt belägen nära golfbanan

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
155 kvm
Driftkostnad
33 775 kr/år
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-02
Bostaden är såld!

Denna villa på skogvaktarevägen såldes av oss 2018-10-02. Se alla våra försäljningar i Åtvidaberg samt även på skogvaktarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av skogvaktarevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Skogvaktarevägen 18!
Friliggande 1,5 plans villa med generösa utrymmen, boarea 155 kvm fördelat på 6 rum och kök, varav 3-4 sovrum, allrum, vardagsrum, 2 våtrum och tvätt/groventre. Ett vidbyggt inglasat uterum med skjutbara väggar bidrar med ytterligare utrymme och trivsel, vilket även balkongen gör med utsikt över golfbanan och mot Bysjön. Villan är högt belägen på uppväxt trädgårdstomt, tomten har ett hörnläge och ligger sist på återvändsgata. Friliggande garage och förrådsbyggnad finns på tomten. Ett av Åtvidabergs mest attraktiva områden, fridfullt, nära naturen och för den golfintresserade ett "drömläge".

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration