Erstorp Grålus / Bankekind / Linköping

Slutpris
450 000 kr
Referensnummer
136 437
Boarea
40 kvm
Driftkostnad
6 353 kr/år
Tomtarea
3 314 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-07-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Erstorp Grålus såldes av oss 2014-07-21. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bankekind är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med högt och fritt läge möts ni av en välskött fritidsfastighet endast 20 min utanför city. Enskilt läge med utsikt ut över markerna samt Svinstadsjön som man enkelt når till fots eller cykel för ett svalkande dopp. Storstuga med köksdel, våtrum, sovrum samt allrum med öppen spis. Våtrum med dusch och mulltoa, ett funktionellt utrustat kök. Ytterligare boningsutrymmen finner ni i gäststugan med plats för flertalet sovplatser. Grönskande trädgårdstomt med flertalet uteplatser för er som söker solens hetta eller skuggans lugn. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.