Kanngatan 23 / Vidingsjö / Linköping

Slutpris
3 275 000 kr
Boarea/biarea
113/113 kvm
Driftkostnad
29 331 kr/år
Tomtarea
645 kvm
Rum
5 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2015-02-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Kanngatan såldes av oss 2015-02-18. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Kanngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vidingsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fritt och naturnära läge finner ni denna praktiska villa med bästa hörntomtsläge. Enplansvilla med källare fördelat på 113 + 113 kvm med tre-fyra sovrum, stort kök med matplats, vardagsrum med fönsterparti ut mot baksidan, härifrån access till den grönskande uteplatsen med flertalet fruktträd och växtlighet. Källarplan med gillestuga, stort hobbyrum, sovrum, tvättstuga samt apparatrum.

Huset värms upp smidigt via installerad fjärrvärme, värmen återanvänds i husets installerade ventilationsanläggning. Från- och tilluft med återvinning som samtidigt är en radonåtgärd som resulterar i godkända värden.

För er som söker ett boende i familjärt område högs upp på återvändsgata mot skogen som granne. Nära till allmän service, skola, kommunikation samt motionsmöjligheter. Cykelstråk längs med Tinnerbäcken tar er in till Linköpings stadskärna på ca 20 min.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.