Klostergatan 45B / Centralt / Linköping

Mark-4:a med 2 uteplatser

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
107,5 kvm
Avgift
6 944 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-12-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klostergatan såldes av oss 2017-12-14. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Klostergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Central mark-4:a med 2 uteplatser - välkommen till Klostergatan 45B.
Välplanerad lägenhet med härliga sällskapsytor med en totalyta om ca 108 kvm fördelat på fyra rum, kök, badrum med tvättdel samt en gäst-wc.
Rymlig hall med intilliggande kapputrymme/förråd samt nyrenoverad gäst-wc. badrum kombinerad med tvättstuga. Praktiskt kök med plats för matbord samt med utgång till lägenhetens ena uteplats,
Två rymliga sovrum att fördela efter behov med insynsskyddat läge, vardagsrum i anslutning till köket och via dubbeldörrar nås allrum alternativt matsal med utgång till lägenhetens andra uteplats.

Här bor ni mycket bekvämt på central adress med närhet till ett berikat restaurangliv, stadspuls, affärer, resecentrum samt Stångåns strövområden.

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration