Storsvängen 6 / Linköping

Nyrenoverat radhus i barnvänliga och populära Ånestad

Slutpris
3 265 000 kr
Boarea/biarea
89/44 kvm
Driftkostnad
29 300 kr/år
Tomtarea
356 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-18
Bostaden är såld!

Denna radhus på Storsvängen såldes av oss 2017-10-18. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Storsvängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storsvängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett stort litet radhus på lugn gata i barnvänliga Ånestad. Radhuslängan uppfördes 1955 innehållande fyra bostäder och ett gemensamhetsutrymme med apparatrum och tvättstuga. Totalytan om 133 kvm (89+44) är fördelat på 5 rok varav hela fyra sovrum. Hela interiören är nyrenoverad och präglas av ljusa och moderna färgval där man också öppnat upp planlösningen mellan kök och vardagsrum. På entréplanet finns två sovrum och ett helt nyrenoverat badrum. En halvtrappa ned finns ett nytt kök öppet mot vardagsrum med matplats. En våning upp finns två små, mysiga sovrum med snedtak och bra förvaring i inbyggda garderober. Dessutom finns källare med inredd gillestuga, garage, matkällare och förråd. Liten lättskött trädgård mot grönområde och uteplats med stort altandäck i bästa solläge. Närhet till skola, barnomsorg och Johannelunds centrum. Fina cykelvägar och bra busskommunikation till centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration