Sök Meny
Såld

Linköping / Ugglegatan 14

Fin villa i Tannefors med stor trädgårdstomt och rymligt dubbelgarage. Trivsam planlösning med en takhöjd över det vanliga. Ordentligt kök med matplats, rymlig hall med intilliggande wc/dusch. Matsal och vardagsrum i fil med fungerande kakelugn. Övre plan med två sovrum, syrum/kontor med kupa samt gott om klädförvaring i kallvindar och garderober. Mindre källare med tvättstugedel och övrig förvaring. Grönskande trädgårdstomt med flertalet fruktträd, rabatter och trädgårdsland. Behändigt gång- och cykelavstånd till SAAB, citykärnan, Friskis och Svettis samt övrig närservice som ICA, Apotek Vårdcentral m.m. Välkomna!

Linköping
Ugglegatan 14
Slutpris: 3 500 000 kr
Boarea/biarea: 110/12 kvm
Driftkostnad: 25 779 kr/år
Tomtarea: 981 kvm
Såld: 2016-12-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Ugglegatan
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.